«Моделювання розвитку кар’єри та професійної самореалізації особистості в сучасних умовах»: Ірина Доброскок та Марина Калашник проведуть лекцію практичного спрямування в рамках співпраці з Переяславським управлінням Бориспільської філії КОЦЗ

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Анонси кафедри професійної освіти > «Моделювання розвитку кар’єри та професійної самореалізації особистості в сучасних умовах»: Ірина Доброскок та Марина Калашник проведуть лекцію практичного спрямування в рамках співпраці з Переяславським управлінням Бориспільської філії КОЦЗ

Уже п’ятий рік поспіль представниці кафедри професійної освіти факультету фінансово-економічної і професійної освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі долучаються своїми заходами до плану роботи Центру розвитку підприємництва Переяславського управління Бориспільської філії КОЦЗ. Нова лекція у рамках цієї співпраці не змусить на себе довго чекати.

Уже завтра, 9 травня 2024 року о 10:00 на платформі «Microsoft Teams» відбудеться лекція практичного спрямування на тему «Моделювання розвитку кар’єри та професійної самореалізації особистості в сучасних умовах». Її проведуть доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України Ірина Доброскок та викладач кафедри професійної освіти Марина Калашник.

Повідомляється, що у ході зустрічі спікерки поділяться з учасниками зібрання секретами типів моделей, теорії і концепції розвитку кар’єри та обґрунтують концептуальні засади розвитку кар’єри особистості в сучасних умовах праці.

Приєднатися до зібрання до конференції можна буде за посиланням: https://bit.ly/4b9c9Lh.

«Соціально-економічні перетворення, що відбуваються в країні, підвищують вимоги не лише до професійної підготовки майбутніх працівників, а й до їх здатності самореалізовуватися у професійній діяльності, приймати рішення щодо подальшого професійного розвитку, володіти навичками адаптації в умовах ринку праці. Недостатня підготовленість, зокрема психологічна, до професійної діяльності негативно впливає на здатність молоді приймати зважені рішення щодо подальшого особистісного зростання, вибору та планування професійної кар’єри, успішно адаптуватися до мінливих умов динамічного ринкового середовища. Загалом ці фактори негативно впливають на якість людського капіталу країни» – додає спікерка Марина Калашник.

Слушно зазначити, що тема анонсованої лекції розкриє головне завдання перспективного напрямку забезпечення якості професійної освіти. Неодмінно долучайтесь до цього зібрання – буде неймовірно цікаво!