УГСП отримав сертифікат за результатами участі в рамках міжнародного заходу Global Money Week 2024

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Новини кафедри фінансів > УГСП отримав сертифікат за результатами участі в рамках міжнародного заходу Global Money Week 2024

Університет Григорія Сковороди отримав сертифікат  за результатами участі в рамках міжнародного заходу Global Money Week 2024, який підтвердив активну участь закладу і значний вклад у підвищення фінансової обізнаності серед студентів.

Захід організований за підтримки Організації економічного співробітництва та розвитку (ОЕСР) та Національного банку України (НБУ) і відбувається щорічно. Він зосереджений на просвітницькій роботі з молоддю й має на меті надати молодим людям знання та інструменти для управління грошима, накопичення заощаджень та здійснення розумних інвестицій.

У рамках цього тижня здобувачі факультету фінансово-економічної та професійної освіти Університету Григорія Сковороди мали можливість відвідати низку освітніх семінарів та майстер-класів. Кафедра фінансів зіграла ключову роль у впровадженні освітніх ініціатив, що дозволило здобувачам активно залучатися до процесу навчання через участь у різноманітних конкурсах та інтерактивних заходах.

Основні заходи, що організовані в рамках Global Money Week 2024, включали:

  • Освітні лекції та семінари, де обговорювались принципи бюджетування, особистісного фінансового планування та стратегії інвестування.
  • Майстер-класи, у вигляді моделювання фінансових портфелів та складання особистих бюджетів.
  • Ігри та квести щодо знань фінансових питань, що сприяло глибшому розумінню матеріалу.

«Така інтеграція допомогла забезпечити не тільки засвоєння теоретичних знань, але й розвинути практичні навички у сфері фінансів та сприяла фінансовій обізнаності  молоді і  усвідомленні важливості фінансової освіти. Заходи стимулювали студентів не тільки до навчання, але й до обговорення глобальних економічних питань та їх впливу на молодь», – діляться враженнями здобувачі.

Нагадаємо, що у квітні здобувачі ФФЕПО ознайомились з майбутніми базами практик.

 

Пресцентр кафедри фінансів