Факультет фінансово-економічної і професійної освіти поповнив скарбничку своїх здобутків – робота здобувача Віталія Посполіта визнана однією з кращих

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Новини факультету > Факультет фінансово-економічної і професійної освіти поповнив скарбничку своїх здобутків – робота здобувача Віталія Посполіта визнана однією з кращих

У середу, 22 квітня 2021 р, на базі Полтавського державного аграрного університету проводився ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Управління у сфері економічної конкуренції» у поточному навчальному році. Загалом на конкурс було подано 118 студентських наукових робіт від 192 авторів із 47 закладів вищої освіти. Серед інших участь у заході приймала й кафедра економіки, факультету фінансово-економічної і професійної освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

48 найталановитіших здобувачі вищої освіти із 47 закладів вищої освіти, роботи яких було рекомендовано до участі у другому заключному етапі, мали нагоду представити свої наукові здобутки у сфері менеджменту та економіки, а також ознайомитися з працями своїх колег з усієї країни та, звісно ж, позмагатися за перемогу.

Галузева конкурсна комісія, на підставі рецензування та відкритого обговорення, прийняла рішення про відзначення авторів кращих наукових студентських робіт, які представили свої доповіді та захистили роботи під час підсумкової науково-практичної конференції. У когорті фаворитів конкурсу заслужено опинився і наш факультет та кафедра – з-поміж великої кількості студентських наукових робіт, надісланих на конкурс, до захисту було прийнято й наукову роботу на тему «Забезпечення конкурентоспроможності аграрних підприємств на засадах підвищення їх фінансової стійкості та економічної безпеки», студента групи ЕК-11 мс Віталія Посполіта, підготовану під керівництвом доктора економічних наук, професора кафедри економіки нашого факультету Лариси Мармуль. За підсумками роботи комісії Віталій Посполіт став переможцем та отримав диплом ІI ступеня.

Слід зазначити, що автори дослідження обґрунтували теоретико-методичні засади і запропонували практичні напрями підвищення конкурентоспроможності сільськогосподарських підприємств на засадах їх фінансової стійкості та безпеки.

Від імені всього університету, нашого факультету і кафедри, ми щиро вітаємо Віталія та його керівницю Ларису Мармуль із перемогою у цьому конкурсі. Зичимо їм міцного здоров’я та нових здобутків на науковій ниві. Безмежно втішені, що саме ваша перемога поповнила скарбничку здобутків нашого факультету цієї весни, перейнявши естафету у студента Олега Кучеренка, який нещодавно, під керівництвом кандидата історичних наук, доцент кафедри економіки Євгенія Костика, здобув призове місце у II турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт у галузі «Інформаційно-комунікаційні технології в освіті».

 

Прес-центр кафедри економіки