«Професійний стандарт педагога професійного навчання: зміст та імплементація до освітньо-професійних програм підготовки» – долучайтеся до науково-методичного семінару

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Анонси кафедри професійної освіти > «Професійний стандарт педагога професійного навчання: зміст та імплементація до освітньо-професійних програм підготовки» – долучайтеся до науково-методичного семінару

У п’ятницю, 12 лютого 2021 року о 11:00, на платформі Центру інноваційного навчання і трансферу технологій у Microsoft Teams відбудеться науково-методичний семінар кафедри професійної освіти «Професійний стандарт педагога професійного навчання: зміст та імплементація до освітньо-професійних програм підготовки».

Необхідність створення і впровадження в практику нових ефективних підходів і методів регулювання професійного навчання визначається зростаючою значущістю людського потенціалу в вирішенні соціально-економічних потреб суспільства і країни в цілому. Важливими аспектами регулювання професійного навчання є розробка професійних стандартів та їх імплементація у змісті освітньо-професійних програм підготовки, що, в свою чергу, сприятиме задоволенню соціально-економічних потреб суспільства. Метою науково-методичного семінару є висвітлення змісту Професійного стандарту «Педагог професійного навчання» та аналіз відповідності освітньо-професійних програм підготовки  вимогам стандарту.

Долучитися до семінару можна за посиланням.

Запрошуємо викладачів та здобувачів освітньо-професійних програм першого (бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 015 «Професійна освіта» взяти участь у семінарі.

Прес-центр кафедри професійної освіти

Leave a Reply