Компанія Uniliever підготувала для студентів онлайн-курс «Business 360», аби відкрити для них нові можливості

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Анонс кафедри документознавства > Компанія Uniliever підготувала для студентів онлайн-курс «Business 360», аби відкрити для них нові можливості

Напевно, кожен з Вас не раз чув про ТОВ «Юнілівер Україна», який представляє в нашій країні такі бренди, як Lipton, Вrooke bond, Бесіда, Dove, Rexona, Timotei, Clear, Domestos, CIF та багато інших відомих брендів, без яких неможливе наше повсякденне життя. Та окрім цього, в Uniliever оперативно і сміливо реагують на виклики, які відбуваються в світі, допомагають студентам підготуватися до стажування та мають програму розвитку в онлайн-режимі.

Компанія Uniliever підготувала курс «Business 360», метою якого є підготувати молодь до стажування або роботи в міжнародних компаніях, пояснити бізнес-процеси та розвинути необхідні навички.

У четвер, 2 квітня 2020 року, почнеться перший блок лекцій, присвячених особистісній ефективності:

  • 2 квітня – управління командою і досягнення поставлених цілей;
  • 9 квітня – ефективні інструменти управління часом і мотивацією;
  • 16 квітня – основні техніки і прийоми для успішного ведення переговорів;
  • 23 квітня – сучасний рекрутмент: аналіз резюме і проведення співбесіди.

Організатори обіцяють розвінчати деякі міфи, розповісти про цікаві кейси і відповісти на ваші запитання. Лекції відбуваються онлайн щочетверга з 11:00 до 12:00. Щоб взяти участь, необхідно заповнити Заявку.

Приєднуйся і розпочинай кар’єру разом із однією з найбільш надійних компаній світу!

Прес-служба кафедри документознавства

Leave a Reply