WOW-Bank Challenge – сковородинівцям пропонують запропонувати своє бачення обслуговування клієнтів банків

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Анонси факультету > WOW-Bank Challenge – сковородинівцям пропонують запропонувати своє бачення обслуговування клієнтів банків

«WOWBank Challenge: клієнтський сервіс космічного рівня». До участі запрошуються студенти (з 18 років включно) та випускники закладів вищої освіти 2017-2019 років, які цікавляться клієнтським сервісом і прагнуть запропонувати своє бачення обслуговування клієнтів банку. Основні напрямки діяльності: менеджмент, економіка, гуманітарні дисципліни. Подробиці щодо заходу за посиланням.

Blackshield Capital: Фондовий ринок і стратегії інвестування в період невизначеності» – кейс для студентів та випускників економічних спеціальностей, які цікавляться глобальним ринком акцій, фінансами, аналізом та оцінкою великих міжнародних компаній. Головне завдання полягає у підготовці інвестиційної пропозиції з дивідендної стратегії, інвестиційний горизонт якої становить 3-5 років.

Більш детальна інформація щодо заходу за посиланням.

У раз виникнення запитань стосовно будь-якого з вищенаведених заходів просимо звертатись до менеджера проєкту Тетяни Спеки за тел.: + 38 (063) 137-41-10, + 38 (050) 056-27-70. або шляхом надсилання листа на e-mail: support@casers.org.

Інформацію розміщено на правах партнерства

Leave a Reply