У гості до сковородинівців завітали делегації з рівненського та київського коледжів

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Новини кафедри професійної освіти > У гості до сковородинівців завітали делегації з рівненського та київського коледжів

На виконання укладених договорів про співпрацю 26-27 вересня 2019 року фінансово-гуманітарний факультет ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» зустрів делегації з ДВНЗ «Рівненський коледж економіки та бізнесу» та Київського державного коледжу туризму та готельного господарства.

Координаторами заходу з боку фінансово-гуманітарного факультету стали доцент кафедри фінансів, обліку і оподаткування Інна Макарчук, старший викладач кафедри фінансів, обліку і оподаткування Оксана Перчук та заступник декана з наукової роботи, доцент кафедри професійної освіти В’ячеслав Різник. Метою візиту партнерів було обговорення подальших напрямів співпраці, проведення профорієнтаційної роботи та активізація спільних наукових досліджень та заходів. Зустрічали гостей декан фінансово-гуманітарного факультету, доцент Світлана Кучеренко та завідувач кафедри професійної освіти, професор, член-кореспондент НАПН України Ірина Доброскок. Під час свого виступу Світлана Юріївна подякувала усім присутнім за знайдений час і можливість для здійснення візиту, окреслила план заходів для гостей та висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю.

З вітальним словом до гостей звернулася також заступник завідувача кафедри професійної освіти, старший викладач Тетяна Козій, яка ознайомила присутніх з результатами минулорічної співпраці та окреслила перспективні напрями спільної роботи.

Кульмінаційним етапом візиту було проведення двох науково-практичних семінарів кафедрою професійної освіти «Гостинність, сервіс, туризм: досвід, проблеми, інновації» та кафедрою фінансів, обліку і оподаткування «Стратегічні пріоритети розвитку фінансів, обліку та економіки в Україні та світі». Основними напрямами роботи науково-практичного семінару на базі кафедри професійної освіти було обговорення актуальних питань розвитку сфери обслуговування в Україні у контексті активізації євроінтеграційних процесів.

Науково-практичний семінар на базі кафедри фінансів був присвячений проблемам функціонування фінансового ринку та банківського сектору України. Семінари проходили у атмосфері дружньої та творчої дискусії, а доповіді учасників були змістовними та актуальними.

Другий день перебування гостей був присвяченій ознайомленню з музеєм університету та культурною спадщиною Переяслава. Звичайно, не обійшлося і без відвідин славетного музейного комплексу – Національного історико-етнографічного заповідника «Переяслав», екскурсія до якого викликала особливу зацікавленість учасників.

Фінансово-гуманітарний факультет щиро вдячний гостям з партнерських закладів освіти за активність, ініціативність, відкритість до співпраці. Сподівається на реалізацію подальших запланованих заходів та проєктів.

Прес-служба фінансово-гуманітарного факультету

ФОТОГАЛЕРЕЯ

Leave a Reply