Представники кафедри документознавства взяли участь у третьому Uni-Biz Bridge

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Новини кафедри документознавства > Представники кафедри документознавства взяли участь у третьому Uni-Biz Bridge

21 вересня 2019 року професорка Марина Навальна, доценти кафедри документознавства Алла Зленко, Олена Ісайкіна та Павло Дрок взяли участь у конференції, яку вже втретє організовує UGEN – Uni-Biz Bridge 3.

 Цього разу нові теми для обговорення та ідеї для співпраці, а мета Uni-Biz Bridge незмінна – налагодити взаємодію між університетами та роботодавцями, щоб компанії розуміли, якого студента чекати на роботу, викладачі мали змогу співпрацювати з бізнесом і разом спробували адаптуватися до потреб сьогодення. Захід відбувся у форматі лекцій від спікерів компаній Genesis «Університет/студент/бізнес. Чи є порозуміння?»; JTI «Роботодавець 2.0: нові правила гри»; Райффайзен Банк Аваль «Діалог з поколінням Z: бізнес робить крок назустріч та виграє»; Coca-Cola «Успішне впровадження кар’єрної програми для залучення представників покоління Z»; Imperial Tobacco «Інтеграція досвіду компанії в навчальний процес»; Альфа-Банк «Реалії роботи зі студентами. Міфи та очікування». Наступним етапом конференції Uni-Biz Bridge 3 стала дискусійна панель за участі представників компаній і викладачів, а на завершення круглі столи, обмін контактами і досвідом, пошук шляхів подальшої співпраці.

Прес-служба кафедри документознавства

Leave a Reply