Представники фінансово-гуманітарного факультету взяли участь у третьому Uni-Biz Bridge

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Новини факультету > Представники фінансово-гуманітарного факультету взяли участь у третьому Uni-Biz Bridge

У суботу, 21 вересня 2019 року, колектив кафедри документознавства фінансово-гуманітарного факультету ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» в особі доктора філологічних наук, професора, заступника завідувача кафедри з наукової роботи Марини Навальної, кандидата історичних наук, доцента Алли Зленко, кандидата історичних наук, доцента Олени Ісайкіної, кандидата історичних наук, старшого викладача, заступника декана фінансово-гуманітарного факультету з практичної підготовки студентів Павла Дрока, а також кандидата педагогічних наук, доцента кафедри професійної освіти, заступника декана фінансово-гуманітарного факультету з наукової роботи Вячеслава Різника та кандидата економічних наук, доцента, заступника завідувача кафедри фінансів, обліку і оподаткування з навчальної роботи Наталії Євтушенко взяли участь у конференції, яку вже втретє організовув UGENUni-Biz Bridge 3.

Попри нові теми для обговорення та ідеї для співпраці, мета Uni-Biz Bridge лишилася незмінною – налагодження взаємодії між освітою та бізнесом, аби роботодавці розуміли, якого студента чекати на роботу, а викладачі закладів вищої освіти мали змогу співпрацювати з бізнесом й разом спробували адаптуватися до потреб сьогодення.

Захід відбувся у форматі лекцій від спікерів компаній Genesis «Університет / студент / бізнес. Чи є порозуміння?»; JTI «Роботодавець 2.0: нові правила гри»; Райффайзен Банк Аваль «Діалог з поколінням Z: бізнес робить крок назустріч та виграє»; Coca-Cola «Успішне впровадження кар’єрної програми для залучення представників покоління Z»; Imperial Tobacco «Інтеграція досвіду компанії в навчальний процес» та Альфа-Банк «Реалії роботи зі студентами. Міфи та очікування».

Але чи не найбільше викладачам кафедри документознавства сподобався наступний етап конференції, а саме дискусійна панель за участі представників компаній і викладачів, у ході якого сковородинівські педагоги збагатилися новими знаннями та отримали відповіді на хвилюючі їх запитання.

Вячеслав Різник ділиться своїми враженнями від конференції: «Захід був для нас цікавим, оскільки, у ході його проведення, ми, найперше, отримали можливість налагодити зв’язки з безпосередніми роботодавцями, а також дізнатися їх думки стосовно навиків, якими мають володіти сучасні випускники, та вимог, які потрібно ставити перед ними. Тішить, що нам вдалося задати ряд питань таким «титанам ринку», як представниками Альфа-Банку, Райффайзен Банку Аваль, Danone, компаній Genesis, JTI та Imperial Tobacco, а також домовитися про перспективи подальшої співпраці. Відрадно, що вони люб’язно погодились взяти на себе соціальну відповідальність й долучитися до підготовки конкурентоспроможних фахівців, а також готові зустрітися з студентами і розповісти їм про особливості сучасного ринку праці, про вимоги до них та навики, якими вони сьогодні повинні володіти. Хочеться подякувати UGEN та представникам роботодавців за те, що вони готові і мають бажання, на своєму рівні, долучатися до формування конкурентоспроможного фахівця, вони готові до діалогу та розглядають будь-які пропозиції від закладів вищої освіти. Дякуємо організаторам за такий цікавий, насичений і живий захід. Ми надіємося на подальшу співпрацю, і вже 25 вересня UGEN – Uni-Biz Bridge буде проводити захід з відкриття освітнього простору, до якого з радістю долучаться наші студенти».

Завершили роботу цьогорічного Uni-Biz Bridge 3 круглі столи, після чого між учасниками відбувся обмін контактами з метою пошуку шляхів подальшої співпраці. Окремо хочемо відмітити рівень проведення Uni-Biz Bridge у 2019 році, адже захід був надзвичайно цікавим, чудово організованим та мав практичну спрямованість. Ми щиро вдячні UGEN та роботодавцям за можливість побудови ефективної взаємодії між університетами та бізнесом на взаємовигідних умовах. Такої, яка спрямованої на підготовку конкурентоспроможних фахівців. Сподіваємося на подальшу співпрацю та нові проекти та заходи.

Прес-служба фінансово-гуманітарного факультету

Leave a Reply