Наші щирі вітання у День народження Городніченко Юлії Вадимівни

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Новини факультету > Наші щирі вітання у День народження Городніченко Юлії Вадимівни

Сьогодні, 4 серпня 2019 року, осяяний повагою та любов’ю рідних і друзів та колег і студентів день народження завітав до кандидата економічних наук, старшого викладача кафедри фінансів, банківської справи та страхування Юлії Городніченко.

Люба Юліє Вадимівно!

         Сьогодні всі ми маємо чудову нагоду привітати Вас з особливим святом – Вашим Днем народження. Ви – безмежно талановита, мудра та справді унікальна людина, яка відіграє особливу роль у житті фінансово-гуманітарного факультету, наповнюючи його життям, новими сенсами, сучасним баченням та сприяючи його успіху серед інших факультетів нашої альма-матер, інших вітчизняних та зарубіжних університетів. Тож сьогодні ми сердечно зичимо Вам не лише яскравих емоцій, але й незабутніх знайомств, вірних друзів, глибоких почуттів та довгих років життя.

         Бажаємо Вам міцного здоров’я, миру, благополуччя, невтомності та нових здобутків у повсякденній відповідальній діяльності, успішного здійснення всіх професійних і особистих задумів. Хай Вас підтримують та надихають рідні люди, розуміють і допомагають колеги, минають негаразди й непорозуміння. Нехай робота приносить Вам радість та задоволення, а Ваші старання будуть виправдані вдячністю тих, хто має честь працювати та зростати разом з Вами. Хай доля збагачує Вас життєвою мудрістю, енергією, натхненням і радістю сьогодення. Многая літа!

Професорсько-викладацький та студентський колективи університету,
фінансово-гуманітарного факультету, кафедри фінансів, банківської справи та страхування

Leave a Reply