Вітаємо з днем народження Олександра Володимировича Якубу

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Новини факультету > Вітаємо з днем народження Олександра Володимировича Якубу

Сьогодні, 22 червня 2019 року, свій день народження святкує лаборант комп’ютерного класу №104 фінансово-гуманітарного факультету, аспірант ІІ року навчання, авторитетний засновник ФК «Переяславщина», віце-президент ФК «Патріот», депутат Переяслав-Хмельницької районної ради Олександр Якуба.

Шановний Олександре Володимировичу!

Прийміть найщиріші вітання від імені професорсько-викладацького та студентського колективів університету, ваших колег та друзів, людей, що знають і шанують Вас. Ваша висока компетентність і великий досвід допомагають приймати потрібні рішення у потрібний час, тож ми бажаємо Вам щирості, тільки успішно втілених задумів, енергії, сімейних гараздів, позитивних емоцій,  наснаги на нові звершення, достатку та яскравих перемог на усіх нивах. Нехай Ваші завзяття, розуміння та вірність футболу приносять суцільне задоволення та здобуті трофеї!

У цей святковий для Вас день звертаємось до Вас з побажаннями міцного й невичерпного здоров’я, космічного оптимізму, колосальної вдачі, успіхів у всіх справах та починаннях. Зичимо, аби ваша надзвичайно важлива організаційна робота приносила користь сковородинівській альма-матер, іншим проектам та задумам, людям з якими Ви співпрацюєте, а Ваші задуми, плани й рішення неодмінно матеріалізовувались.

Колеги, друзі, студенти

Leave a Reply