Представник кафедри документознавства завітав до Володимир-Волинського педагогічного коледжу імені А. Ю. Кримського

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Новини кафедри документознавства > Представник кафедри документознавства завітав до Володимир-Волинського педагогічного коледжу імені А. Ю. Кримського

Сьогодні, 14 червня 2019 року, кандидат історичних наук, старший викладач кафедри документознавства ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» Павло Дрок з метою профорієнтаційної роботи відвідав Вищий комунальний навчальний заклад «Володимир-Волинський педагогічний коледж імені А. Ю. Кримського».

В ході візиту, Павло Валерійович поспілкувався з випускниками коледжу спеціальності «Діловодство» щодо вступу до нашої альма-матер на спеціальності «Документознавство» та «Видавничо-поліграфічна справа» фінансово-гуманітарного факультету. Він розповів про правила прийому, терміни подачі документів, а також зосередив увагу абітурієнтів на специфіці навчання та дозвіллі студентів у Переяслав-Хмельницькому університеті.

Зважаючи на багаторічну співпрацю ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» та Володимир-Волинський педагогічний коледж імені А. Ю. Кримського відбулися ділові перемовини між Павлом Валерійовичем та адміністрацією коледжу в особі директора, кандидата педагогічних наук Миколи Савельєва та заступника директора з навчальної роботи, кандидата педагогічних наук Олександра Юринця щодо подальшої спільної діяльності.

Загалом, Павло Валерійович отримав позитивні враження від поїздки адже в коледжі його прийняли дуже привітно, і візит не пройшов безслідно – була проведена велика профорієнтаційна робота, а також було зміцнено дружні відносини між університетом та коледжем.

Прес-служба кафедри документознавства

Leave a Reply