Слова привітань з нагоди Дня народження Світлани Тимофіївни Слюсар

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Новини факультету > Слова привітань з нагоди Дня народження Світлани Тимофіївни Слюсар

Сьогодні, 6 червня 2019 року, День народження святкує кандидат економічних наук, старший викладач кафедри обліку і оподаткування ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» Світлана Тимофіївна Слюсар.

Дорога Світлано Тимофіїївно!

Нехай тепло, добробут і затишок родинної оселі надійно захищають Вас від негараздів, а в майбутньому на Вас чекають довгі роки, наповнені земними радощами і корисними справами! Нехай доля і надалі збагачує Вас мудрістю, енергією, натхненням та радістю.

 Зичимо Вам щастя, радості, міцного здоров’я, гармонії, благополуччя та Божого благословення! Нехай кожен Ваш день буде наповнений корисними справами і теплом людських відносин, мрії втілюються у життя та приносять бажану радість і задоволення, а життя буде щедрим на успіхи та перемоги, багатим на радісні звістки, приємні події, особисті досягнення і благородні справи!

З щирою повагою професорсько-викладацький та студентський колективи університету

Leave a Reply