Вітання з нагоди Дня народження кафедри документознавства

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Новини кафедри документознавства > Вітання з нагоди Дня народження кафедри документознавства

Одна з наймолодших кафедр в університеті, кафедра документознавства, святкує цими днями свій четвертий День народження.

Кафедра документознавства фінансово-гуманітарного факультету ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» функціонує з 21 квітня 2015 року. Вона була створена шляхом реорганізації кафедри професійної освіти.

Головною метою кафедри є надання високоякісних освітніх послуг, підготовка висококваліфікованих, компетентних фахівців, що мають лідерські та високі моральні якості, є конкурентноспроможними на ринку праці та мають пріоритетне право працювати в різних сферах культурного й інформаційного обслуговування потреб громадян України.

Шановні колеги!

У день Вашого свята професорсько-викладацький та студентський колективи університету, рідний фінансово-гуманітарний факультет, вітає Вас з вагомими досягненнями та зичить успішного втілення всіх творчих та наукових задумів, невичерпної життєвої наснаги, професійного зростання, нових творчих та наукових звершень!

Нехай підґрунтям щасливого життя та плідної професійної діяльності буде міцне здоров’я, вдача, підтримка родини, друзів та колег!

З любов’ю та найкращими побажаннями усі Ваші колеги та вдячні студенти

Leave a Reply