Делегація фінансово-гуманітарного факультету взяла участь у Міжнародній науково-практичній конференції в Ірпені

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Новини факультету > Делегація фінансово-гуманітарного факультету взяла участь у Міжнародній науково-практичній конференції в Ірпені

26 лютого 2019 року делегація фінансово-гуманітарного факультету ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» у складі: доктора економічних наук, професора, завідувача кафедри фінансів, банківської справи та страхування Валентини Борисівни Тропіної, кандидата економічних наук, доцента кафедри економіки Світлани Юріївни Кучеренко, кандидата економічних наук, доцента кафедри фінансів, банківської справи та страхування Віталіни Валеріївни Малишко, кандидата економічних наук, доцента кафедри економіки Людмили Юріївни Леваєвої, старшого викладача кафедри обліку та оподаткування Кучеренка Миколи Анатолійовича взяли участь у Міжнародній науково-практичній конференції «Актуальні економічні, фінансові та правові питання в умовах євроінтеграції та глобальної конкуренції», що проходила у Національному університеті державної фіскальної служби України в м. Ірпінь.

Заснував та провів захід Ірпінський державний коледж економіки та права за підтримки Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи та іноземних партнерів. Конференція є актуальною у зв’язку з поглибленням співпраці України з країнами ЄС.

Участь у даному заході взяли 143 особи з різних країн світу, представники 12 навчальних закладів України та 9 структурних підрозділів НУДФСУ. А спеціальними гостями стали: представники Білоруського державного економічного університету, Державного університету телекомунікацій, ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький ДПУ імені Григорія Сковороди», Київського університету імені Бориса Грінченка, Тернопільського національного економічного університету та Хмельницького національного університету.

Відкрили конференцію директор Навчально-наукового інституту фінансів, банківської справи НУДФСУ Михайло Олександрович Кужелєв, директор Ірпінського державного коледжу економіки та права Оксана Анатоліївна Пілевич, а також проректор з наукової роботи Петро Васильович  Цимбал.

Після пленарного засідання відбулася секційна частина, за напрямами:

  1. «Економіка та управління» – керівник секції доктор економічних наук, професор кафедри фінансових ринків Юлія Коваленко.
  2. «Право» – керівник секції старший викладач кафедри господарського права та процесу Вікторія Мариношенко.

Професорсько-викладацький склад фінансово-гуманітарного факультету ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди» щиро вдячні організаторам конференції за надану можливість виступити зі своїми доповідями та прийняти участь у обговоренні актуальних економічних питань.

По завершенню офіційних заходів гостям було проведено екскурсію університетом, у рамках якої викладачі ознайомилися з матеріально-технічною базою закладу вищої освіти, бібліотечним фондом, структурними підрозділами університету та обговорили стратегічні напрями подальшої співпраці.

Прес-служба фінансово-гуманітарного факультету

[vcfastgallery_mosaic fgm_layout=”fg_layout3″ fg_type=”magnific-popup” images=”799,798,797,796,795,794″]

Leave a Reply

Недавні записи