Фінансово-гуманітарний факультет відзначить своє 20-річчя

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Анонси факультету > Фінансово-гуманітарний факультет відзначить своє 20-річчя

Святкові заходи з нагоди 20-річчя фінансово-гуманітарного факультету розпочнуться 24 жовтня о 11:30 у конференц-залі імені Василя Сухомлинського ДВНЗ «Переяслав-Хмельницький державний педагогічний університет імені Григорія Сковороди», і продовжаться о 13:00 святковим концертом в актовому залі університету.

Нагадаємо, що фінансово-гуманітарний факультет університету створено в 1998 році. Нині на факультеті навчається 1009 студентів, з них 607 денної форми навчання і 389 заочної форми навчання та 13 аспірантів. Підготовка фахівців здійснюється за спеціальностями: облік і оподаткування; фінанси, банківська справа та страхування; економіка; професійна освіта (товарознавство; документознавство; сфера обслуговування; харчові технології; видавничо-поліграфічна справа; охорона праці) за освітніми рівнями бакалавр, магістр, магістр наук. Навчальний процес забезпечують 5 кафедр: документознавства; економіки; обліку і оподаткування; професійної освіти; фінансів, банківської справи та страхування.

Прес-служба університету

Leave a Reply