Викладачі факультету нарощують свою компетентність

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Новини факультету > Викладачі факультету нарощують свою компетентність

21 травня 2018 року викладачі фінансово-гуманітарного факультету відвідали місто Київ, де відбувся тренінг «Передова практика освіти підприємництва. Креативні методи навчання»

У рамках заходу було презентовано досвід Естонії в освіті та розвиток академічного підприємництва, надавалися практичні знання у використанні методів креативного навчання, які дозволяють поєднувати теоретичну та практичну складову.

Протягом зустрічі наші викладачі могли послухати лекції Ph.D. з бізнесу, що навчає підприємницькій діяльності, креативності й інноваціям в Університеті Тарту, а також має досвід досліджень підприємницької діяльності в Гарвардському Університеті Еліни Каллас; менеджера IdeaLab в Університеті Тарту, що займається питаннями вивчення проблем менеджменту, бізнес-комунікаціями, а також ініціювала та провела ряд конкурсів бізнес-ідей Марет Ахонен; менеджера програми розвитку підприємництва в Університеті Тарту, що здійснює консалтинг малого бізнесу і проводить тренінги для студентства. Під її керівництвом була створена спільна програма Starter у восьми університетах Естонії Пірет Арусаар.

Відмітимо, що рішення про участь у тренінгу кожного з кандидатів приймалось організаторами на основі аналізу поданих за посиланням анкет, і участь в ньому викладачів нашого факультету свідчить про їх високий професійний рівень.

Повідомимо, що організаторами тренінгу виступили ГО «Платформа інноваційного партнерства» (YEP) за підтримки Міністерства освіти і науки України.

Прес-служба факультету

Leave a Reply

Недавні записи