Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Новини кафедри економіки > Здобувачі ФФЕПО серед переможців ІІ етапу Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 051 «Економіка»

7 червня 2024 р. на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського проходила підсумкова конференція Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 051 «Економіка», що відбувається за підтримки Міністерства освіти і науки України, під патронатом Національної комісії України у справах «ЮНЕСКО».

У 2024 році участь у конкурсі взяли представники з Казахстану, Німеччини, Польщі, Чехії, Бельгії, Австрії, Словаччини, Литви, Португалії, Грузії, Норвегії та України. Серед інших участь у заході брала й кафедра економіки факультету фінансово-економічної і професійної освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

Повідомляється, що на конкурс будо подано 103 наукові роботи 177 авторів (серед яких 41 – представники іноземних ЗВО), що надійшли з 61 закладу вищої освіти (з них 29 – українських, 32 – іноземних). За результатами подвійного анонімного рецензування та підсумкової конференції Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 051 «Економіка» конкурсна комісія визнала переможцями та нагородила 77 молодих науковців (з них 43 – українських; 34 – іноземних). Зауважимо, що робота Конкурсу проводилася за трьома тематичними напрямками: «Економіка та управління національним господарством»; «Економіка та управління бізнесом» й «Міжнародна економіка».

Горді сповістити, що з-поміж великої кількості студентських наукових робіт, надісланих на конкурс, наукова робота на тему «The Impact of Ukrainian Business on the Development of the Polish Services Market» здобувачки освіти першого (бакалаврського) рівня групи ООз-41 спеціальності «Облік і оподаткування» Юлії Бойко та здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня групи ЕК-21 спеціальності «Економіка» Максима Бєлоуса, підготовлена під керівництвом кандидата економічних наук, доцента кафедри економіки, декана факультету фінансово-економічної і професійної освіти Світлани Кучеренко була запрошена на підсумкову науково-практичну конференцію, що відбувалася он-лайн, і здобула призове місце.

За підсумками роботи комісії представники Університету Григорія Сковороди в Переяславі Юлія Бойко та Максим Бєлоус стали переможцями та отримали дипломи ІІI ступеня.

Щиро вітаємо Юлію та Максима і їх наукову керівницю Світлану Юріївну. Бажаємо їм міцного здоров’я, творчої наснаги та подальших наукових здобутків.

 

Пресцентр факультету фінансово-економічної і професійної освіти