На Донеччині при виконанні військових завдань загинув випускник факультету Руслан Бордюк

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Співчуття > На Донеччині при виконанні військових завдань загинув випускник факультету Руслан Бордюк

З глибоким сумом сповіщаємо, що 2 серпня 2024 року під час виконання військових завдань в районі населеного пункту Новогродівка Покровського району на Донеччині загинув випускник факультету фінансово-економічної і професійної освіти 2016 року закінчення Руслан Бордюк.

Руслан Бордюк народився 3 грудня 1990 року та проживав в місті Переяслав. В Університеті Григорія Сковороди в Переяславі він опановував знання та вміння за напрямом підготовки «Фінанси і кредит» (диплом спеціаліста 2016 року).

Під час повномасштабного вторгнення служив водієм відділення радіаційного захисту одного з підрозділів Збройних Сил України.

Про дату та місце прощання із захисником буде повідомлено пізніше.

Нещодавно було оголошення збір для Руслана на придбання квадрокоптера, втім тепер за цими реквізитами можна допомогти його родині:

Монобанка: https://send.monobank.ua/jar/4JRZCf6opp.

Приват: 5168 7451 1304 2250                                                               

Університет Григорія Сковороди в Переяславі, родина факультету фінансово-економічної і професійної освіти висловлюють щирі слова співчуття рідним та близьким, усім хто знав Руслана. Ми у неоплатному боргу перед його памяттю та памяттю всіх тих, хто повернувся «на щиті».

Тримаймо оборону, підкріплюймо наше військо, допомагаймо йому. У цю ж скорбну мить закликаємо підтримати збір для родини полеглого сковородинівця!

 

Пресцентр факультету фінансово-економічної і професійної освіти