«Сучасні економічні перспективи в умовах формування суспільства сталого розвитку»: анонсовано ІІІ Всеукраїнську науково-практичну конференцію молодих вчених та студентів

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Анонси факультету > «Сучасні економічні перспективи в умовах формування суспільства сталого розвитку»: анонсовано ІІІ Всеукраїнську науково-практичну конференцію молодих вчених та студентів

Університет Григорія Сковороди в Переяславі, факультет фінансово-економічної і професійної освіти на правах співорганізатора, запрошує усіх охочих зголошуватися до участі в ІІІ Всеукраїнській науково-практичній конференції молодих вчених та студентів «Сучасні економічні перспективи в умовах формування суспільства сталого розвитку», яка відбудеться 17 травня 2024 року об 11:00 у змішаному форматі – безпосередньо в аудиторії 102 імені професора Тетяни Боголіб УГСП та на платформі «Microsoft Teams».

Поза УГСП, співорганізаторами наукового зібрання є: Фонд Президентів України Національної бібліотеки України імені В.І. Вернадського; Національний університет «Києво-Могилянська академія»; ДУ «Інститут економіки та прогнозування НАН України»; Національний університет охорони здоров’я України імені П.Л. Шупика; Мелітопольський державний педагогічний університет імені Богдана Хмельницького; Криворізький державний педагогічний університет; Київський фаховий коледж туризму та готельного господарства; Яготинський інститут ПрАТ «ВНЗ «МАУП».

Наукові напрями роботи конференції:

  • Секція 1. Економіка, менеджмент, управління виробництвом, підприємницька діяльність, інтеграційні процеси та корпоративне управління.
  • Секція 2. Фінанси, фінансова діяльність, банківські операції та страхування.
  • Секція 3. Облік, аудит та оподаткування.
  • Секція 4. Стан та тенденції розвитку сучасної освіти: актуальні питання підготовки фахівців та інноваційні методи викладання, навчання й менеджменту.

 Робочі мови конференції: українська, англійська.

Матеріали конференції будуть опубліковані в збірнику наукових праць і відіслати їх потрібно до 15 травня 2024 року (включно) на електронну адресу: ekon.dek@ukr.net, klio79@i.ua. Усі учасники конференції гарантовано отримають сертифікати учасника (6 годин, 0,2 кредита ЄКТС).

Більш детальна інформація що до конференції в інформаційному листі.

Відповідальний секретар: Євгеній Костик, канд. іст. наук, доцент кафедри економіки, заступник декана з наукової роботи факультету фінансово-економічної і професійної освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

Тел. +38044293-11-17; +38(068) 355-83-20; (096)-080-98-82, e-mail: ekon.dek@ukr.net, klio79@i.ua 

 

Пресцентр факультету фінансово-економічної і професійної освіти