Ключ до успішного майбутнього: викладачі УГСП поспілкувалися з випускниками Полого-Вергунівського ліцею щодо їх майбутнього освітнього вибору

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Новини кафедри обліку, оподаткування та бізнес управління > Ключ до успішного майбутнього: викладачі УГСП поспілкувалися з випускниками Полого-Вергунівського ліцею щодо їх майбутнього освітнього вибору

У сучасному світі профорієнтаційна робота є ключовою складовою процесу формування молодіжної кар’єри та особистісного розвитку. Вона не лише допомагає випускникам усвідомити свої цілі, потреби та цінності, а й ознайомлює їх з різноманітними професіями та кар’єрними перспективами.

29 березня 2024 року викладачі Університету Григорія Сковороди в Переяславі, а саме доктор педагогічних наук, професор, завідувачка кафедри української лінгвістики і методики навчання Олена Кулик, кандидат економічних наук, доцент, завідувачка кафедри обліку, оподаткування та бізнес управління Оксана Перчук та  кандидат філологічних наук, доцент кафедри української лінгвістики і методики навчання Лариса Кардаш відвідали Полого-Вергунівський ліцей Ташанської сільської ради з метою проведення профорієнтаційної зустрічі.

Слід зазначити, що випускники ліцею виявили живий інтерес щодо інформації про особливості вступу, перспективи здобуття вищої освіти за різними спеціальностями (зокрема на факультетах української та іноземної філології й фінансово-економічної і професійної освіти – прим.авт.) та особливості організації освітнього процесу. Також вони дізнавалися про можливості стажування в інших навчальних закладах, зокрема закордоном, а також попиті фахівців на ринку праці.

Профорієнтаційна зустріч була дуже продуктивною для учасників, які отримали інформативний огляд різних спеціальностей, їх переваг та можливостей розвитку. Завдяки корисним порадам і рекомендаціям від досвідчених фахівців, вони відчули себе більш впевнено. Дружня та відкрита атмосфера, створена викладачами, надала учасникам підтримку та допомогла знайти відповіді на важливі питання щодо майбутнього вибору професії.

Щиро дякуємо педагогічному колективу Полого-Вергунівського ліцею Ташанської сільської ради за гостинність і плідну співпрацю. Ми переконані, що подібні зустрічі стануть не лише традиційними, але і допоможуть молоді знайти свій шлях до успішної кар’єри та професійного зростання.

 

Пресцентр кафедри обліку, оподаткування та бізнес-управління