«Умови економічного зростання в країнах з ринковою економікою»: анонсовано XVІІ Міжнародну науково-практичну конференцію

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Анонси факультету > «Умови економічного зростання в країнах з ринковою економікою»: анонсовано XVІІ Міжнародну науково-практичну конференцію

Університет Григорія Сковороди в Переяславі, факультет фінансово-економічної і професійної освіти на правах співорганізатора, запрошує усіх охочих зголошуватися до участі у XVІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Умови економічного зростання в країнах з ринковою економікою». Вона відбудеться 25-26 квітня 2024 року у змішаному форматі – безпосередньо у конференц-залі імені Василя Сухомлинського УГСП та на платформі «Microsoft Teams»

Поза УГСП, співорганізаторами зібрання є Академія військового мистецтва (Варшава, Польща), Академія освіти університету ім. Вітаутаса Великого (Вільнюс, Литва), Даугавпілський університет (Латвія), Комратський державний університет (Молдова), Університет Миколи Коперника в Торуні (Польща), Університет національного і світового господарства (Софія, Болгарія), ГО «Колегіум».

Наукові напрями роботи конференції:

Секція 1. Актуальні питання економіки: глобальні, національні та регіональні аспекти.

Секція 2. Проблеми обліку, аудиту та оподаткування: національні та міжнародні аспекти.

Секція 3. Актуальні питання банківської справи, страхування та управління фінансами в умовах глобальної економіки.

Секція 4. Стан і перспективи розвитку економічної теорії та практики господарювання.

Секція 5. Актуальні питання управління підприємствами сфери обслуговування в умовах діджиталізації.

Секція 6. Професійна освіта: реалії та перспективи в умовах євроінтеграції.

Секція 7. Управління конкурентоспроможністю підприємств, видів діяльності та галузей.

Секція 8. Стан та тенденції розвитку сучасної освіти: актуальні питання підготовки фахівців та інноваційні методи викладання, навчання й менеджменту.

Секція 9. Соціально- та виробничо-економічна діяльність в умовах воєнного стану: особливості, проблеми, шляхи і пріоритети розвитку.

Робочі мови конференції: українська, англійська.

Матеріали конференції будуть опубліковані в збірниках наукових праць і відіслати їх потрібно  до 1 квітня 2024 року (включно) на електронну адресу: ekon.dek@ukr.net. Усі учасники конференції гарантовано отримають сертифікати учасника (12 годин, 0,4 кредита ЄКТС).

Більш детальна  інформація що до конференції в інформаційному листі.

Відповідальний секретар: Людмила Леваєва, к.е.н., доцент кафедри економіки, Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

Тел. +38044293-11-17; +38068 355-83-20, e-mail: ekon.dek@ukr.net

 

Пресцентр факультет фінансово-економічної і професійної освіти