Ірина Доброскок та Марина Калашник проведуть тренінг «Методика професійного самовизначення (практичний аспект)»: поділяться секретами самовизначення з тими, хто шукає роботу

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Анонси кафедри професійної освіти > Ірина Доброскок та Марина Калашник проведуть тренінг «Методика професійного самовизначення (практичний аспект)»: поділяться секретами самовизначення з тими, хто шукає роботу

Представники кафедри професійної освіти факультету фінансово-економічної і професійної освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі вже четвертий рік поспіль долучаються до плану роботи Центру розвитку підприємництва Переяславського управління Бориспільської філії КОЦЗ. Аби у пошукачів роботи не виникало зайвих проблем, доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України Ірина Доброскок та викладач кафедри професійної освіти Марина Калашник поділяться секретами самовизначення на тренінгу: «Методика професійного самовизначення (практичний аспект)». Він відбудеться завтра, 16 січня 2024 року, о 10:00 на платформі Microsoft Teams.

Повідомляється, що тренінг «Методика професійного самовизначення (практичний аспект)» – це активна зустріч, яка дасть зрозуміти, що необхідною умовою зростання особистості як фахівця є її самовизначення у професійній діяльності, оскільки перед особистістю постійно виникають проблеми, що вимагають від неї визначення свого ставлення до професій, аналізу та рефлексії власних професійних досягнень, прийняття рішення про вибір професії чи її зміну, уточнення та корекції кар’єри, вирішення інших професійно обумовлених питань.

«Тренінг «Методика професійного самовизначення (практичний аспект)» полягає не лише у формуванні спрямованості на вибір професії, а й у пошуку суб’єктивних причин свого вибору. Через це невід’ємним компонентом їх професійного самовизначення є професійна самосвідомість, тобто усвідомлення власних особистісних особливостей, рівня сформованості професійних здібностей і професійно важливих якостей», – підкреслюють спікерки.

Зверніть увагу, що долучитися до конференції можна буде за посиланням: http://bit.ly/3RYNNLZ

Проблема оптимального визначення особистості свого професійного майбутнього є кардинально важливою як для кожної конкретної людини, так і для всього суспільства в цілому. Тож чекаємо на кожного з Вас і сподіваємось, що наш тренінг допоможе Вам знайти свій професійний шлях.

 

Пресцентр кафедри професійної освіти