Навчальні екскурсії здобувачів ФФЕПО тривають: днями вони завітали на виробництво ТОВ «МИЗА» та побачили, як народжується продукція ТМ «Переяслав Хліб»

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Новини кафедри професійної освіти > Навчальні екскурсії здобувачів ФФЕПО тривають: днями вони завітали на виробництво ТОВ «МИЗА» та побачили, як народжується продукція ТМ «Переяслав Хліб»

Як ми вже розповідали, цього листопада здобувачі кафедри професійної освіти завітали з навчальною екскурсією до ТОВ «Переяслав-Молпродукт» й поділилися враженнями від перебування там. Проте екскурсій забагато не буває, а відтак здобувачі вищої освіти кафедри професійної освіти факультету фінансово-економічної і професійної освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі разом з викладачем кафедри  Тетяною Козій днями відвідали Хлібзавод ТОВ «МИЗА» та на власні очі побачили, чим живе колектив продукцію якого можна зустріти на полицях крамниць під торгівельною маркою «Переяслав Хліб».

Повідомляється, що екскурсія проводилась для здобувачів вищої освіти освітнього рівня бакалавр і магістр з професійної освіти за (спеціалізацією) з метою ознайомлення особливості виробництва хлібобулочних виробів та технологічних процесів. Мандрівка розпочалася з інструктажу з техніки безпеки, після чого здобувачів ознайомили з асортиментом продукції та повним циклом виробництва хлібобулочних виробів від замішування тіста до пакування готової продукції.

Студенти ознайомилися з хлібобулочними виробами, а також новинкою хліб «Поживний» за унікальною рецептурою хліба, де неочікуване поєднання продуктів створює особливий смак. Рум’яна скоринка та вологий м’якуш всередині, приємний кисло-солодкий смак, ніжні нотки кураги, родзинок, соняшникового насіння та грецького горіха.

Фахівці підприємства поділилися зі студентами своїм професіоналізмом та дотриманням в роботі цінностей результативності, інноваційності, командної роботи, соціальної відповідальності.

Також студенти дізналися що цього року компанія ТОВ «МИЗА» (ТМ «Переяслав Хліб») святкує свій перший маленький ювілей – 10 років з дня реєстрації. Принагідно до свята майстрині хлібзаводу спекли неймовірно красивий, ароматний та смачний «букет з колосків» – символ благополуччя та достатку.

Що тільки не пекли протягом цих років майстри хлібзаводу – кожне замовлення тут, без жодних перебільшень, є справжнісіньким витвором мистецтва. Нині на переяславському хлібзаводі випікають понад 50 видів продукції: хліб із пшеничного, житньо-пшеничного і цільнозернового борошна, прості і здобні хлібобулочні вироби, короваї, обрядові хлібини, печиво, круасани, слойки.

Керівництво хліб заводу пояснює, що вони постійно навчаються, вдосконалюють свої навички та модернізують технологічні процеси.
Працюють заради своїх клієнтів та на благо міста.

Важливо, що екскурсія дала можливість студентам поглибити та закріпити теоретичні знання з професійних дисциплін та ознайомитись з виробництвом  ТОВ «МИЗА» – ТМ «Переслав Хліб». Викладачі та студенти кафедри професійної освіти вдячні за проведену екскурсію та сподіваються на подальшу плідну співпрацю.

 

Пресцентр кафедри професійної освіти