Здобувачів ФФЕПО запрошено зголошуватися до участі в конкурсі на студентський обмін у рамках Erasmus+ в 2024 році

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Новини факультету > Здобувачів ФФЕПО запрошено зголошуватися до участі в конкурсі на студентський обмін у рамках Erasmus+ в 2024 році

Запрошуємо студентів факультету фінансово-економічної і професійної освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі взяти участь у конкурсі на студентський обмін в рамках програми Erasmus+ з 21 по 29 листопада 2023 року. Мобільність планується протягом весняного семестру 2023-2024 н. р. в польському Університеті Миколи Коперника в Торуні.

Анонсується, що основними вимогами для участі є: достатній рівень володіння англійською мовою, активна студентська позиція, участь у наукових та громадських заходах та потужна особиста мотивація.

Повідомляється, що учасникам програми забезпечується житло в кампусі Університету в Торуні, щомісячна стипендія та компенсація транспортних витрат за правилами програми Erasmus+.

Задля подачі документів та отримання додаткової інформації сковородинівцям слід звертатися у відділ міжнародних зв’язків Університету Григорія Сковороди в Переяславі за такими контактами:

Телефон: +38(044)2931106

Електронна скринька: internationalphdpu@gmail.com,

Відкрийте для себе світ нових можливостей та вражень з програмою «Erasmus+»!

Пресцентр факультету фінансово-економічної

 і професійної освіти