Факультет фінансово-економічної і професійної освіти відзначив 25-ту річницю заснуванням урочистим зібранням з нагородженням кращих

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Новини факультету > Факультет фінансово-економічної і професійної освіти відзначив 25-ту річницю заснуванням урочистим зібранням з нагородженням кращих

У вівторок, 24 жовтня 2023 року, на великій перерві в 114 аудиторії центрального корпусу Університету Григорія Сковороди в Переяславі відбулися урочистості з нагоди 25-ї річниці заснування факультету фінансово-економічної і професійної освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Розповідаємо, як це було.

Найперше, з вітальним словом до факультетської родини виступив проректор з навчальної та методичної роботи, колишній заступник декана та викладач ФФЕПО Вячеслав Різник. Він висловив слова вдячності родині ФФЕПО, наголосив на важливості цього факультету для альма-матер, згадав про досягнення та плани, побажавши учасникам події продуктивного і цікавого часу.

Також усі наукові-педагогічні працівники факультету отримали грамоти та подяки від Студентської ради факультету. За наполегливість та працелюбство, ініціативність та громадську позицію, вагомий внесок у розвиток студентського самоврядування та з нагоди 25-річчя факультету керівництво ФФЕПО відзначило грамотами 16 студентів: Антон Березін, Анна Солонець, Юлія Онищенко, Владислава Демченко, Назар Гречка, Яна Круглик та Діана Лесик (ЕК-11); Катерина Коверник (СО/ТЗ-22); Марина Ковалько, Євгеній Романов, Діана Шершень, Марина Яременко, Валентина Кулічевська (ЕК-21); Дар’я Висовень (ЕК-31); Олександр Макарчук й Юлія Бойко (ЕК-41).

Подарунок від адміністрації університету було вручено й декану факультету Світлані Кучеренко.

У межах заходу було ініційовано збір захиснику, випускнику факультету фінансово-економічної і професійної освіти Богдану Комаренку  на придбання автомобіля та амуніції, який було анонсовано у соцмережах напередодні.

 

Пресцентр факультету фінансово-економічної і професійної освіти