Сковородинівці з ФФЕПО відвідали ТОВ «Костал Україна»: що побачили та чому навчилися

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Новини факультету > Сковородинівці з ФФЕПО відвідали ТОВ «Костал Україна»: що побачили та чому навчилися

У минулий четвер, 12 жовтня 2023 року, здобувачі спеціальностей облік і оподаткування, менеджмент, економіка, професійна освіта (товарознавство), фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок факультету фінансово-економічної і професійної освіти Університету Григорія Сковороди у Переяславі на чолі з викладачами  Людмилою Яременко, Інною Макарчук та Інною Грановською відвідали ТОВ «Костал Україна».

ТОВ «КОСТАЛ УКРАЇНА» – це підприємство міжнародної виробничої компанії KOSTAL GROUP, яка є світовим лідером у виробництві мехатронних виробів для автомобільної промисловості. Основним напрямком діяльності є виробництво автомобільної електроніки.

Представники департаменту персоналу Вікторія Лисенко та Вікторія Зайнчуківська, у рамках вивчення дисциплін «Вступ до фаху», «Бухгалтерський облік», «Фінанси», «Гроші та кредит»,  ознайомили студентів із загальною інформацією, історією розвитку підприємства, структурою, продукцією та основними напрямками діяльності.

Студенти на чолі з викладачами відвідали виробничі дільниці (монтажу та лиття виробів з пластмас) про роботу яких розповіли начальник дільниці Олексій Юрків та начальник зміни Олександр Нєсвєтайлов.

«Значну увагу Університет Григорія Сковороди у Переяславі приділяє практичному навчанню студентів та проходженню практики на підприємствах різних форм власності. Особливо цікавими є щорічні відвідування підприємств міста Переяслав. Наші студенти вже не вперше беруть участь у подібних заходах, де мають змогу ознайомитися із виробництвом, та цей візит вкотре переконав, що у нашому місті можна знайти гідне місце роботи, а ТОВ «Костал Україна» завжди чекає молодих фахівців», – розповідають Людмила Яременко, Інна Макарчук та Інна Грановська.

Сковородинівці вдячні генеральному директору Радославу Шкупу за надану можливість відвідати підприємство ТОВ «Костал Україна».

 

Пресцентр факультету фінансово-економічної і професійної освіти