Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Анонси факультету > «Боголібські читання» відбудуться втретє: запрошуємо до участі в конференції у он-лайн форматі

На вшанування світлої пам’яті доктора економічних наук, професора, заслуженого працівника народної освіти України, академіка Академії економічних наук України, академіка Академії вищої освіти України Тетяни Боголіб, факультет фінансово-економічної і професійної освіти щиро запрошує взяти участь у роботі ІІІ Міжнародної конференції «БОГОЛІБСЬКІ ЧИТАННЯ». Конференція відбудеться в он-лайн форматі, 15 вересня 2023 року о 10:00 на платформі Microsoft Teams.

У 2023 році тематика секцій зібрання охопить такі питання:

  • Секція 1. Розвиток фінансів, банківської справи й страхування в умовах євроінтеграції та глобалізації.
  • Секція 2. Тенденції розвитку обліку, аналізу й оподаткування на засадах цифровізації.
  • Секція 3. Розвиток національної економіки та управління в умовах трансформаційних змін: напрями й механізми впливу та регулювання.
  • Секція 4. Тенденції розвитку туризму, готельно-ресторанного господарства і товарознавства.
  • Секція 5. Проблеми та перспективи розвитку професійної освіти в сучасних умовах.
  • Секція 6. Соціально- та виробничо-економічна діяльність в умовах воєнного стану: особливості, проблеми, шляхи і пріоритети розвитку.

Робочі мови конференції: українська, англійська.

З вимогами до оформлення статей та іншою більш детальною інформацією ви можете ознайомитися в інформаційному листі.

З приводу організаційних питань Ви можете звертатися до Костик Євгенія Петровича, кандидата історичних наук, доцента кафедри економіки, заступника декана з наукової роботи (моб. тел.:096-080-98-82)

 

Пресцентр факультету фінансово-економічної і професійної освіти