«Неформальна освіта при підготовці магістрів та здобувачів доктора філософії (PhD) в країнах ЄС та Україні»: доцент Віталіна Малишко долучилася до міжнародного підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників у Любліні

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Новини факультету > «Неформальна освіта при підготовці магістрів та здобувачів доктора філософії (PhD) в країнах ЄС та Україні»: доцент Віталіна Малишко долучилася до міжнародного підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників у Любліні

З 8 по 15 травня 2023 року завідувачка кафедри фінансів факультету фінансово-економічної і професійної освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі, кандидат економічних наук, доцент Віталіна Малишко долучилася до участі у роботі вебінару, міжнародного підвищення кваліфікації наукових, науково-педагогічних працівників ЗВО та працівників закладів освіти на тему: «Неформальна освіта при підготовці магістрів та здобувачів доктора філософії (PhD) в країнах європейського союзу та Україні» у Любліні. За результатами отримала сертифікат учасника.

Зібрання організували Інститут Науково-дослідний Люблінського науково-технологічного парку та IESF Міжнародна фундація науковців та освітян. Воно відбувалося за кількома напрямами: розуміння неформальної освіти в країнах Європейського Cоюзу та Україні; неформальна освіта підтвердження та визнання в країнах Європейського Союзу та Україні; особливості неформальної та формальної освіти: досвід країн Європейського союзу та України; неформальна освіта: практичний досвід країн Європейського союзу та України.

Повідомляється, що під час вебінару, слухачі набули професійні та загальні навички набуття знань та уміння використання неформальної освіти в освітньому процесі. Учасники розвинули професійні компетентності, набули нові навички комунікації та змогли познайомитися з досвідом роботи колег із різних регіонів України та держав Європейського Союзу, щодо використання можливостей неформальної освіти в освітньому процесі при підготовці бакалаврів.

Віталіна Малишко переконана, що набуті знання допоможуть розширити спектр навчальних інструментів, які можна використовувати в освітній діяльності й допоможуть побудувати власну траєкторію роботи зі здобувачами бакалаврами, використовуючи сучасні онлайн-методи та прийоми розвитку креативного, критичного та логічного мислення.

 

Пресцентр факультету фінансово-економічної і професійної освіти