Юлія Бойко та Богдан Спис серед переможців ІІ етапу Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 051 «Економіка»

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Вітання > Юлія Бойко та Богдан Спис серед переможців ІІ етапу Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 051 «Економіка»

У п’ятницю 2 червня 2023 р. за підтримки Міністерства освіти і науки України, під патронатом Національної комісії України у справах ЮНЕСКО на базі Кременчуцького національного університету імені Михайла Остроградського проходив Міжнародний конкурс студентських наукових робіт. У 2023 році участь у конкурсі узяли представники таких країн: Австрія, Азербайджан, Болгарія, Велика Британія, Греція,Грузія, Естонія, Ізраїль, Індія, Іспанія, Італія, Ірландія, Казахстан, Китай, Латвія, Литва, Молдова, Нігерія, Німеччина, Норвегія, Польща, Сербія, Словаччина, Словенія, Сполучені Штати Америки, Туреччина, Україна, Франція, Чехія, Швейцарія.

Серед інших участь у заході брала й кафедра економіки факультету фінансово-економічної і професійної освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі.

За повідомленням організаторів, на конкурс будо подано 102 наукові роботи, за результатами «сліпого» рецензування журі Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності 051 «Економіка» вирішило визнати претендентами на перемогу та запросити на підсумкову науковопрактичну конференцію авторів 49 наукових робіт.

Із поміж великої кількості студентських наукових робіт, надісланих на конкурс, наукова робота на тему «Strategy for the promotion of garment products of “Ukrhudozhprom” private limited to the polish market» представників Університету Григорія Сковороди в Переяславі, студентки групи ЕК-31 Юлії Бойко та Богдана Списа, студента магістратури Університету бізнесу і права (Німеччина), підготована під керівництвом кадидата економічних наук, доцента кафедри економіки, декана факультету фінансово-економічної і професійної освіти Світлани Кучеренко, була запрошена на підсумкову науково-практичну конференцію, що відбувався онлайн, і здобула призове місце.

За підсумками роботи комісії Юлія Бойко та Богдан Спис стали переможцями та отримали дипломи ІІI ступеня.

Щиро вітаємо Юлію та Богдана і їх наукову керівницю Світлану Кучеренко. Бажаємо їм міцного здоров’я, творчої наснаги та подальших наукових здобутків.

Пресцентр кафедри економіки