XVІ Міжнародна науково-практична конференція «Умови економічного зростання в країнах з ринковою економікою» відбудеться 20-21 квітня 2023 року: усі деталі

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Анонси факультету > XVІ Міжнародна науково-практична конференція «Умови економічного зростання в країнах з ринковою економікою» відбудеться 20-21 квітня 2023 року: усі деталі

Факультет фінансово-економічної та професійної освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі запрошує взяти участь у XV Міжнародній науково-практичній конференції «Умови економічного зростання в країнах з ринковою економікою», яка відбудеться 20-21 квітня 2023 р.

Повідомляється, що робота конференції буде проходити у таких наукових напрямах:

Секція 1. Актуальні питання економіки: глобальні, національні та регіональні аспекти.

Секція 2. Проблеми обліку, аудиту та оподаткування: національні та міжнародні аспекти.

Секція 3. Актуальні питання банківської справи, страхування та управління фінансами в умовах глобальної економіки.

Секція 4. Стан і перспективи розвитку економічної теорії та практики господарювання.

Секція 5. Актуальні питання управління підприємствами сфери обслуговування в умовах діджиталізації.

Секція 6. Професійна освіта: реалії та перспективи в умовах євроінтеграції.

Секція 7. Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності: економіка підприємства, інтеграційні процеси та корпоративне управління.

Секція 8. Управління конкурентоспроможністю підприємств, видів діяльності та галузей.

Секція 9. Стан та тенденції розвитку сучасної освіти: актуальні питання підготовки фахівців та інноваційні методи викладання, навчання й менеджменту.

Матеріали конференції, які приймалися до 12 березня 2023 року буде опубліковано в збірниках наукових праць:

«Економічний вісник університету» (категорія Б), який включено до міжнародних інформаційних, наукометричних баз DOAJ (Directory of Open Accessed Journals), ERIH PLUS, Ulrich’s Periodicals Directory (США), Index Copernicus International, IDEAS/RePEc, CEEOL (Central and Eastern European Online Library), Google Scholar, Research Bible, Міжнародної бази даних періодичних видань у м. Париж (ISSN 2306-546X), переліку наукових фахових видань України для висвітлення результатів наукових досліджень у галузі економічних наук; сайт збірника: https://economic-bulletin.com

«Професійна освіта: методологія, теорія та технології» (категорія Б), який включено до міжнародних інформаційних, наукометричних баз Index Copernicus International, CiteFactor, Міжнародної бази даних періодичних видань у м. Париж (ISSN 2415-3729), переліку наукових фахових видань України для висвітлення результатів наукових досліджень у галузі педагогічних наук; сайт збірника: https://education-journal.org/.

Передбачені очна та дистанційна участь у роботі конференції. Організаційний внесок для всіх учасників з України – 600 грн. (сертифікат учасника, програма конференції, збірник зі статтею), – 100 грн (сертифікат учасника, програма конференції, без публікації статті). Усі учасники конференції гарантовано отримають сертифікати учасника (12 годин, 0,4 кредита ЄКТС).

Дистанційна участь на платформі Microsoft Teams.

Організаційний внесок має бути перерахований за наступними реквізитами, а квитанція про оплату прикріплена до заявки (при поданні статті, оплата проводиться після рекомендації статті до друку):

Отримувач: Університет Григорія Сковороди в Переяславі

Р/р UA 978201720313211002201003726

Код 04543387

МФО 820172

Держказначейська служба України, м. Київ

Призначення платежу «За участь у конференції»

З вимогами до оформлення статей та іншою більш детальною інформацією ви можете ознайомитися в інформаційному листі.

 

Організаційний комітет конференції