«Методика професійного самовизначення»: фахівці кафедри професійної освіти розкажуть про практичний аспект питання на тренінгу в Microsoft Teams

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Новини кафедри професійної освіти > «Методика професійного самовизначення»: фахівці кафедри професійної освіти розкажуть про практичний аспект питання на тренінгу в Microsoft Teams

Інколи допомогти обрати професію потрібно не лише підліткам, а й дорослим людям. У віці 30-50 років можна змінити своє життя і займатися улюбленою справою.

Уже втретє поспіль представники кафедри професійної освіти факультету фінансово-економічної і професійної долучаються до плану роботи центру розвитку підприємництва Переяслав-Хмельницького міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості. Аби у шукачів роботи не виникало зайвих проблем, доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України Ірина Доброскок та викладач кафедри професійної освіти Марина Калашник поділяться секретами самовизначення.

У четвер, 26 січня 2023 року, о 10:00 на онлайн-платформі Microsoft Teams відбудеться тренінг: «Методика професійного самовизначення (практичний аспект)».

За повідомленням організаторів, тренінг «Методика професійного самовизначення (практичний аспект)» – це активна зустріч, по завершенню якої учасники зрозуміють, які стереотипи можуть заважати обрати професію правильно і усвідомлено, а також отримають покроковий алгоритм щодо того, як рухатися у цьому напрямку. Адже проблема оптимального визначення особистості свого професійного майбутнього є кардинально важливою як для кожної конкретної людини, так і для всього суспільства в цілому.

Долучитися до конференції можна за посиланням: http://surl.li/enksh

Світ швидкоплинний – зовнішні і внутрішні фактори можуть направити людину на інший професійний шлях. Сподіваємось, що цей тренінг допоможе Вам знайти свій професійний шлях.

Пресцентр кафедри професійної освіти