До УГСП завітав Віталій Паздрій – метою зустрічі було проведення пізнавального тренінгу для викладачів ФФЕПО

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Новини факультету > До УГСП завітав Віталій Паздрій – метою зустрічі було проведення пізнавального тренінгу для викладачів ФФЕПО

Уже друге, на запрошення кафедри фінансів, обліку і оподаткування факультету фінансово-економічної та професійної освіти, до сковородинівців завітав Генеральний директор ТОВ «Компанія інтелектуальних технологій», кандидат економічних наук, доцент КНЕУ ім. Вадима Гетьмана Віталій Паздрій.

Під час першої зустрічі, 8 червня, було проведено ознайомлювальний вебінар для викладачів ФФЕПО. Він стосувався питань викладання за допомогою сучасних цифрових технологій, а саме – за технологією ViAL+ – інтерактивного навчального симулятора, запрограмованого під проблеми підприємницької діяльності.

Цього разу метою продовження співпраці стало проведення 2-денного тренінгу на базі Центру інноваційного навчання та трансферу технологій Університету Григорія Сковороди в Переяславі. Викладачі факультету зі спеціальностей «Менеджмент», «Фінанси, банківська справа та страхування», «Облік і оподаткування», «Економіка» й «Професійна освіта» за 6 раундів цілком опанували складові та можливості інтелектуальних нюансів симуляційної платформи.

У майбутньому нові компетентності будуть застосовані при викладанні студентам тем, пов’язаних з вмінням приймати ефективні рішення, розподіляти бюджет і прогнозувати фінансові загрози, створювати нові продукти та отримувати прибутки.

Нині науково-педагогічні працівники УГСП намагаються максимально підвищити свій фах, щоб сучасно та прогресивно готувати професіоналів економічних спеціальностей задля відновлення української економіки та розбудови нової України.

Пресцентр кафедри фінансів, обліку і оподаткування