ФФЕПО розпочав свою профорієнтаційну діяльність у новому навчальному році: як пройшла зустріч з учнями Переяславського ліцею

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Новини факультету > ФФЕПО розпочав свою профорієнтаційну діяльність у новому навчальному році: як пройшла зустріч з учнями Переяславського ліцею

У другий день нового навчального року, скориставшись нагодою, коли учні перших, п’ятих і десятих класів прийшли знайомитися зі своїм навчальним закладом, доцент кафедри фінансів, обліку і оподаткування Тетяна Кузнєцова зустрілася зі школярами трьох 10-тих класів Переяславського академічного ліцею ім. Івана Мазепи.

Тетяна Вікторівна розповіла як про потужний розвиток Університету Григорія Сковороди в Переяславі загалом, так і про динамічний розвиток факультету фінансово-економічної і професійної освіти зокрема. Було наголошено на тому, що протягом двох останніх шкільних років учні мають тренувати своє логічне мислення, пам’ять і накопичувати базу знань. Бо в університетських стінах вони уже будуть вчитися опрацьовувати різноманітну інформацію, тренувати своє критичне мислення та готувати на IV курсі свої перші стартапи.

Учні зацікавилися можливістю взяти участь у змаганнях на економічному бізнес-симуляторі наприкінці вересня цього року, а також протягом 2-х років разом зі студентами перших курсів УГСП брати участь у різноманітних тренінгах, воркшопах, брейнштормах і нетворкінгах фінансово-економічної спрямованості.

Наприкінці зустрічі Тетяна Вікторівна побажала школярам навчатися так, щоб гідно представляти покоління молоді, котрій доведеться будувати нову європейську Україну.

Пресцентр кафедри фінансів, обліку і оподаткування