Знайомимося із можливостями бізнес-симуляторів в умовах дистанційної освіти: завтра відбудеться презентація системи ViAL+

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Новини факультету > Знайомимося із можливостями бізнес-симуляторів в умовах дистанційної освіти: завтра відбудеться презентація системи ViAL+

Віртуальна та доповнена реальності вже стали трендами сучасної освіти. Вони дозволяють зробити освітній процес максимально наочним: від проведення й моделювання різноманітних дослідів до здійснення віртуальних мандрівок у найвіддаленіші точки світу. Такі технології однаковою мірою важливі й актуальні, як для очного, так і для дистанційного навчання.

8 червня об 11:00 в конференц-залі імені Василя Сухомлинського у змішаному форматі відбудеться презентація бізнес-симуляції ViAL+. – комп’ютерної програми, масштабної інтерактивної симуляційної системи, яка спеціально створена для отримання студентами економічних спеціальностей закладів вищої освіти України професійних компетентностей та навичок.

Лінк на приєднання на платформі Microsoft Teams: https://cutt.ly/VJA4lax.

Вебінар / тренінг «Презентація можливостей використання бізнес-симуляторів в умовах дистанційної освіти у воєнний і поствоєнний час» проведе кандидат економічних наук, доцент, генеральний директор ТОВ «Компанія інтелектуальних технологій» Віталій Паздрій.

Основна мета ViAL+ полягає у створенні можливостей для набуття практичних навичок управління економічними процесами всього технологічного ланцюжка виробництва, збуту продукції та конкурентної боротьби у ринковому середовищі, а також управління підприємством у цілому.

Ефективність отримання практичної складової під час участі в інтерактивній бізнес-симуляції ViAL+ забезпечується застосуванням поширеної в сучасних світових навчальних технологіях методики «Learning by doing».

Пресцентр факультету фінансово-економічної і професійної освіти