«ФФЕПО запрошує тебе опановувати таємничий і захоплюючий світ економіки, обліку і оподаткування», – декан факультету в ході «Pereiaslav AbitFest 2022»

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Новини факультету > «ФФЕПО запрошує тебе опановувати таємничий і захоплюючий світ економіки, обліку і оподаткування», – декан факультету в ході «Pereiaslav AbitFest 2022»

Тебе цікавить економіка, мрієш працювати у банківській установі, відповідати за страхування людського життя та майна? Хочеш знати усе про товари і послуги, допомагати українцям вибирати туристичні маршрути, щоб подорожувати своєю країною та світом, бути ефективним менеджером?

На початку травня вперше в історії Університету Григорія Сковороди в Переяславі на youtube-каналі закладу відбувся День відкритих дверей, який задав відлік фестивалю «Pereiaslav AbitFest 2022» – серії профорієнтаційних заходів. До цієї події долучилася кандидат економічних наук, доцент, декан факультету фінансово-економічної і професійної освіти Світлана Кучеренко.

Світлана Юріївна звернулася до вступників, які долучилися до заходу:

«Історія розвитку економічної освіти на Переяславщині налічує два століття, останні двадцять років з яких на варті ґрунтовних знань з обліку і оподаткування, фінансів, банківської справи та страхування, економіки та професійної освіти стоїть сучасний факультет фінансово-економічної і професійної освіти. Факультет фінансово-економічної і професійної освіти запрошує тебе опановувати таємничий і захоплюючий світ економіки, обліку і оподаткування, зрозуміти як працює ринок фінансів, банківських та страхових послуг, пізнати секрети професійної освіти у товарознавстві та сфері обслуговування, менеджменту зовнішньоекономічної діяльності чи туризму».

Декан також додала:

«Наш факультет – це територія відкритого обміну думками, ідеями, компетенціями та досвідом. Ми об’єднані спільною метою – побудова сильної економіки, і ця синергія стане підґрунтям міцної процвітаючої України. Ми впевнені, що на нашому факультеті ти зможеш здійснити всі свої мрії, реалізувати всі свої плани».

Родина ФФЕПО не забуває тих, хто стояв біля витоків факультету, бережно плекає те, що має зараз, пам’ятає свою історію, живе сучасністю, є чесною, працьовитою, та такою, що щиро підтримує одне одного під час постійних злетів та рідкісних падінь.

 

Пресцентр факультет фінансово-економічної і професійної освіти