Війна забрала життя ще одного сковородинівця: наші співчуття з приводу загибелі випускника Ярослава Подоляна

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Співчуття > Війна забрала життя ще одного сковородинівця: наші співчуття з приводу загибелі випускника Ярослава Подоляна

Кілька днів тому стало відомо про загибель нашого земляка, 26-річного Ярослава Подоляна. Він був випускником бакалаврату факультету фінансово-економічної і професійної освіти.

Герой-захисник Ярослав Подолян навчався в Університеті Григорія Сковороди в Переяславі з 2016 по 2018 рр – на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти на факультеті фінансово-економічної і професійної освіти за спеціальністю 051 «Економіка» на заочній формі навчання.

«За час навчання зарекомендував себе сумлінним і дисциплінованим студентом. За характером Подолян Ярослав був спокійний та доброзичливий, привітний і товариський. Серед студентів групи користувався заслуженою повагою. З викладачами був ввічливий та тактовний» – згадують на факультеті.

Відомо, що Ярослав Подолян загинув 16 березня на Харківщині, під час жорсткого бою поблизу Кам’янки. У складі ЗСУ Ярослав служив за контрактом, боронив країну у рамках здійснення заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії російської федерації

Університет Григорія Сковороди в Переяславі, колектив факультету фінансово-економічної та професійної освіти висловлює співчуття родині з приводу втрати.

Вічна слава Ярославу та усім воїнам, що поклали свої життя за нашу незалежність та свободу. Герої не вмирають!

Прес-центр факультету