«Моделювання розвитку кар’єри та професійної самореалізації особистості в сучасних умовах»: сковородинівців знову запрошено долучитися до інформаційного вебінару

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Анонси кафедри професійної освіти > «Моделювання розвитку кар’єри та професійної самореалізації особистості в сучасних умовах»: сковородинівців знову запрошено долучитися до інформаційного вебінару

Позаяк викладачка кафедри професійної освіти факультету фінансово-економічної і професійної освіти нашого Університету Марина Калашник вкотре долучилася до плану роботи центру розвитку підприємництва Переяслав-Хмельницького міськрайонна філії Київського обласного центру зайнятості, ми маємо гарну нагоду розпочати цей тиждень з анонсу. 23 листопада 2021 року о 10:00 на платформі Microsoft Teams відбудеться інформаційний вебінар під назвою «Моделювання розвитку кар’єри та професійної самореалізації особистості в сучасних умовах», у ході якого  Марина Григорівна поділиться секретами типів моделей, теорії і концепції розвитку кар’єри, спільно з учасниками зібрання, обґрунтує концептуальні засади розвитку кар’єри особистості в сучасних умовах праці як складний період карантинних обмежень спричинених COVID-19.

Приєднатися до зібрання до конференції можна буде за покликанням: https://inlnk.ru/w42d1    

«На вебінарі ми визначимо проблеми щодо професійного розвитку і кар’єри молоді на сучасному ринку праці, а в кінці зустрічі кожен зрозуміє що необхідність формування в майбутніх фахівців уявлень про умови та перспективи власної кар’єри – це відповідність кар’єрних орієнтацій особистості сучасним вимогам ринку праці» додає спікерка.

Слушно зазначити, що тема анонсованого вебінару розкриває головне завдання сучасного етапу глобалізації, інформатизації, впровадження ринкових важелів виробництва, підготовка конкурентоздатного кадрового персоналу як головної рушійної сили організації, за умови, що персонал є її основним багатством. Працівники створюють продукти, послуги, формують культуру праці, внутрішній клімат, формують активну ринкову позицію організації. У свою чергу, дослідження показують, що працівники не завжди усвідомлюють можливості і перспективи свого професійного розвитку, а відтак незрідка в організації неефективно використовують їхній особистісний і професійний потенціал, не враховують реальних здатностей працівників у виконанні того чи іншого виду професійної діяльності.

Серед факторів який вплинули чи не на всі сфери діяльності карантинних умов праці чільне місце займає COVID-19. Розвиток кар’єри сучасної особистості здійснюється в умовах динамічної технологізації та інформатизації соціально-економічних відносин, що зумовлює необхідність здійснення професійної діяльності на засадах системного вдосконалення професійних знань та умінь у відповідності з вимогами конкретних умов праці.

Переконані, вам буде неймовірно цікаво долучитися до цього онлайн-зібрання.

 

Прес-центр кафедри професійної освіти