«Методика професійного самовизначення»: приєднуйтеся до інформаційного вебінару на платформі Microsoft Teams

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Анонси кафедри професійної освіти > «Методика професійного самовизначення»: приєднуйтеся до інформаційного вебінару на платформі Microsoft Teams

Нещодавно представниця Університету Григорія Сковороди в Переяславі вже вдруге долучилася до плану роботи Центру розвитку підприємництва на базі Переяслав-Хмельницької міськрайонної філії Київського обласного центру зайнятості. Аби у пошукачів роботи не виникало зайвих проблем, викладачка кафедри професійної освіти, заступниця декана факультету фінансово-економічної і професійної освіти з виробничих питань Марина Калашник поділиться секретами самовизначення у ході інформаційного вебінару «Методика професійного самовизначення». Він відбудеться вже завтра, 9 листопада 2021 року о 10:00, на онлайн-платформі Microsoft Teams.

Інформаційний вебінар «Методика професійного самовизначення» – це активна інформативна зустріч, по завершенню якої учасники зрозуміють, які стереотипи можуть стати на заваді обранню професії правильно і усвідомлено, а також отримають покроковий алгоритм щодо того, як рухатися у цьому напрямку.

Усі охочі зможуть долучитися до конференції за покликанням: https://cutt.ly/KTeS3oz 

Іноді допомогти обрати професію потрібно не лише підліткам, а й дорослим людям. Навіть у віці 30-50 років можна змінити своє життя і займатися улюбленою справою. Світ швидкоплинний, а зовнішні і внутрішні фактори цілком можуть спрямувати людину у бік іншого професійного шляху.

Ініціаторка чекатиме на кожного з Вас і сподівається, що цей вебінар допоможе Вам віднайти свій професійний шлях.

Прес-центр кафедри професійної освіти