Наталія Ржевська стала лауреаткою національного конкурсу «Молодий вчений року» 2020-2021: найщиріші вітання від колективу кафедри

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Новини факультету > Наталія Ржевська стала лауреаткою національного конкурсу «Молодий вчений року» 2020-2021: найщиріші вітання від колективу кафедри

Стали відомі результати національного конкурсу «Молодий вчений року» 2020-2021, який був організований Радою молодих вчених при Міністерстві освіти і науки України. Щиро вітаємо лауреатку у номінації 24 «Технології АІ в науці» Наталію Ржевську – кандидатку педагогічних наук, старшу викладачку кафедри професійної освіти Університету Григорія Сковороди в Переяславі!

За інноваційні проєктні дослідження, які були проведені на базі Центру інноваційного навчання і трансферу технологій Університету Григорія Сковороди в Переяславі, Наталія Вікторівна отримала статус Лауреата та звання Молодого вченого року. Лауреатів затвердила конкурсна комісія (протокол від 23 вересня 2021 року №8) Ради молодих учених при Міністерстві освіти і науки України.

Щиросердно вітаємо Наталію Вікторівну та її наукового керівника доктора педагогічних наук, професорку Ірину Доброскок і бажаємо їм творчої наснаги, натхнення, сил та енергії для подальших наукових досягнень!

Пресцентр кафедри професійної освіти