Ірина Доброскок та Марина Калашник проведуть тренінг, де поділяться секретами самовизначення

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Анонси кафедри професійної освіти > Ірина Доброскок та Марина Калашник проведуть тренінг, де поділяться секретами самовизначення

Представники кафедри професійної освіти факультету фінансово-економічної і професійної освіти долучилася до плану роботи центру розвитку підприємництва Переяслав-Хмельницького МР філії Київського обласного центру зайнятості. Аби у шукачів роботи не виникало зайвих проблем, доктор педагогічних наук, професор, член-кореспондент Національної академії педагогічних наук України Ірина Доброскок та викладач кафедри професійної освіти Марина Калашник поділяться секретами самовизначення на тренінгу: «Методика професійного самовизначення» 27 травня 2021 року о 10:00, на онлайн-платформі Microsoft Teams.

Тренінг «Методика професійного самовизначення» – це активна зустріч, по завершенню якої учасники зрозуміють, які стереотипи можуть заважати обрати професію правильно і усвідомлено, а також отримають покроковий алгоритм щодо того, як рухатися у цьому напрямку.

Долучитися до конференції можна за посиланням: https://cutt.ly/bneUDmy.

Інколи допомогти обрати професію потрібно не лише підліткам, а й дорослим людям. У віці 30-50 років можна змінити своє життя і займатися улюбленою справою. Світ швидкоплинний – зовнішні і внутрішні фактори можуть направити людину на інший професійний шлях. Тож чекаємо на кожного з Вас і сподіваємось, що наш тренінг допоможе Вам знайти свій професійний шлях.

Прес-центр кафедри професійної освіти