Артем Усенко серед переможців ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Фінанси і кредит»

Факультет фінансово-економічної і професійної освіти > Новини факультету > Артем Усенко серед переможців ІІ етапу Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Фінанси і кредит»

У вівторок, 6 квітня 2021 р, на базі Західноукраїнського національного університету (Тернопіль, Україна) проводився ІІ етап Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціалізації «Фінанси і кредит». Участь у заході приймала кафедра фінансів, обліку і оподаткування факультету фінансово-економічної і професійної освіти нашого університету. Як і завжди, не обійшлося без перемог у скарбничці структурного підрозділу.

Галузева конкурсна комісія, на підставі рецензування та відкритого обговорення, прийняла рішення про відзначення авторів кращих наукових студентських робіт, які представили свої доповіді та захистили роботи під час підсумкової науково-практичної конференції. Серед переможців конкурсу заслужено опинився і наш факультет та кафедра фінансів, обліку і оподаткування.

З-поміж великої кількості студентських наукових робіт, надісланих на конкурс, до захисту було прийнято й наукову роботу на тему «Фінансова політика України у сфері сталого розвитку», студента групи ЕК-41 Артема Усенка, підготовану під керівництвом доктора економічних наук, професора кафедри фінансів, обліку і оподаткування нашого факультету Валентини Тропіної. За підсумками роботи комісії здобувач став переможцем та отримав диплом ІII ступеня.

Професорсько-викладацький колектив й учасники освітнього процесу нашого факультету та всього Університету Григорія Сковороди в Переяславі щиро вітають переможця та його керівницю із перемогою та бажають їм подальших успіхів у професійному розвитку.

Прес-центр кафедри фінансів, обліку і оподаткування